Vilken kökslösning passar i ditt hem?


Köket är en central del av varje modernt hem. Det är en plats att samlas, en plats att umgås, och en plats där det vanligen spenderas mycket tid - både i vardagen och under ledigheten.


Alla använder dock sitt kök på olika sätt och varje köksutrymme har därtill sina egna specfika förutsättningar. Det gör att varje kökslösning behöver vara unik för att passa både dig och ditt hem.

Vi hjälper dig hitta rätt


NA hjälper dig att hitta rätt lösning för just dig utifrån det utrymme som finns till förfogande. Det handlar inte minst om att använda ytan optimalt, planera köket efter dina behov, och att skapa ett visuellt intryck som passar dig.


Med rätt ritning och storlek på stommar, skåp och luckor ser vi till att köksutrymmet nyttjas till fullo och skapa den bästa möjliga kökslösningen.


Genom val av köksluckor i olika utföranden och kulörer samt bänkskivor, lådor, diskbänkar, skåpsinredning, handtag och belysning sätter du sedan ytterligare personlig prägel på ditt kök.

Köksö

?

HELT NYTT

ELLER RENOVERING

Med NA väljer du i vilken omfattning du vill uppgradera ditt kök. Kanske vill du ha något helt nytt ? Eller återanvända befintliga stommar ett tag till och bara byta luckor och bänkskiva?


Välkommen att höra av dig till oss så tittar vi tillsammans på vad som är lämpligt.

STOMMAR

Stommarna kan ses som grunden för ett kök - de är inte den mest synliga komponenten, men påverkar helhetskänslan. 


Vi har stommar i standardmått men hos oss har du också möjlighet att välja om du exempelvis vill ha djupare stommar för att få mer plats i skåpen och mer bänkyta. 


LUCKOR

Även om ett kök alltid upplevs utifrån en helhet får valet av luckor sägas vara det som har enskilt störst inverkan på dess utseende. Nya luckor kan lyfta hela köket, medan färg och form verkligen sätter en personlig prägel på hemmet.


NA tillverkar luckor i eget snickeri. Här får du ett lackat kök av MDF i valfri NCS-kulör alternativt ett kök i massivt trä. 

HANDTAG

Handtag

För att ge ditt kök karaktär har ditt val av handtag (eller knoppar) stor betydelse. Vill du ha klassiskt, tidlöst eller det senaste modet?


Vi erbjuder hela sortimentet från Beslagsdesign, vilket innebär att du utan bekymmer kan finna handtag som matchar dina luckor.

BÄNKSKIVOR

Bänkskivan må bara finnas en eller få av. Men den har förmågan att fullständigt ändra karaktären på ditt kök.


Är utseendet det mest centrala? Eller är det viktigast att det är praktiskt? Kanske prioriterar du en skiva som uppfyller båda kriterier?


Vi erbjuder flera olika bänkskivor, i olika material, strukturer, och färger. Valen finns. Och är dina.

Bänkskivor i kvartskomposit

Bänkskiva svart
Bänkskiva
Bänkskiva vit

Bänkskivor i laminat

Bänkskiva granit
Bänkskiva ljusgrå

Med en kompositskiva från Silestone i kvarts får du en lättskött bänkskiva som är vattentålig och som ger ett naturligt utseende i ditt kök. Stenskivor andas kvalitet och passar för dig som inte vill kompromissa när du designar ditt eget kök.

Väljer du istället en laminatskiva kan du välja bland flera olika mönster och färger. Till laminatskivan sätter vi kantlister och vid utrymmen där skivan kommer i kontakt med vatten även lister i aluminium för bästa möjliga hållbarhet. Här hittar du våra två mest populära bänkskivor, en i granit och en i ljusgrå. 

DISKBÄNKAR

Från att ha varit ett val kopplat till rent praktiska aspekter har diskbänkar även blivit en formfråga. Välj det som passar dig vad gäller antal hoar och form. 


Våra diskbänkar kommer från Stala och består av högklassigt rostfritt stål, där 85% av stålet är återvunnet.


ÖVRIGT

Utöver ovanstående finns fler komponenter som inverkar på hur ditt kök fungerar och upplevs. Rätt inredning i skåp och lådor kan göra stor skillnad för kökets funktion, medan valet av  belysning påverkar både praktiskt och estetiskt.


Under fliken Tillval kan du hitta mer.